Bezoek de websites van onze resellers :

Resellers in Belgïe www.kewlox.be

Resellers in Nederland www.kewlox.nl

Resellers in Duitsland www.kewlox.de

Resellers in Luxemburg

Modulair

Kewlox is een een gepatenteerd meubelsysteem met als basis een structuur uit hout- en metalen onderdelen. Deze structuur kan worden aangevuld met panelen van diverse materialen. Al deze onderdelen zijn verkrijgbaar in duizenden standaard afmetingen waardoor het mogelijk is om miljoenen combinaties te maken, zodat altijd aan uw wens wordt voldaan.

Oplossingsgericht

Er zijn speciale meubelwensen, deze behoeven specifieke en technische oplossingen. Waar onze standaard oplossingen niet toereikend zijn, kunnen wij voor het beste antwoord op uw vraag een oplossing bieden door te kijken naar uw wens en u in korte tijd maatwerk aanbieden. Vanuit onze gespecialiseerde werkplaats bedienen wij particulieren, bedrijven, scholen, overheden en ziekenhuizen met sterke en betrouwbare toepassingen.

Makkelijk aan te passen

Met een keuze uit meer dan 30 materialen en kleuren, is er atijd een meubel te ontwerpen met de toon die het best bij uw interieur past. Panelen zijn ook makkelijk te verwijderen of te verwisselen waardoor het eenvoudig is uw kast aan te passen aan de actuele smaak.

Levenslange Garantie

Door gebruik te maken van de beste grondstoffen voor de onderdelen van onze meubelen, durven wij levenlange garantie op het meubel te bieden. Mocht een onderdeel van de structuur na verloop van tijd breken of buigen, dan wordt het onderdeel gratis vervangen, zodat u er zeker van kunt zijn uw meubel een lange levensduur heeft.

Duurzaam

Wij voelen ons betrokken bij het milieu, daarom zijn we voortdurend bezig om onze processen te verbeteren en producten te maken op de meest eco-vriendelijk wijze die mogelijk is. Onze fabriek heeft een bijna tot nul gereduceerde carbon footprint en de gedachte is dat onze meubelen een leven lang meegaan en dus nooit worden weggedaan. Bovendien is het hout waar we mee werken PEFC en FSC-gecertificeerd, dit betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Daarnaast zijn we zijn steeds bezig met het bestuderen van andere middelen om verantwoord meubels te kunnen maken.

Kewlox Premium

Voor de de meest veeleisende klanten is de combinatie van esthetische en praktische eigenschappen in een meubel een must. Kewlox Premium ® beschikt over deze eigenschappen. Deze bovenkant van de range van Kewlox producten is een combinatie van zowel klasse en de sterkte van de Kewlox constructie gemaakt van roestvrij staal en aluminium. Deze met hoge precisie op maat gemaakte meubelen bieden de beste technische oplossingen met een ongelooflijke robuustheid en alsmede een mooi en uniek design.

Onze onderneming

Een paar kilometer van Namen in België, situeert ons bedrijf, welke is opgericht in 1959. Met het meer dan vijftig jaar oude systeem vertegenwoordigen onze meubelen een echt design in het thuisland. Door de al decennia durende verbeteringen in kwaliteit en het zoeken naar nieuwe materialen zijn wij in staat om zowel modieus als tijdloos te blijven. Kewlox meubelen zijn ook te verkrijgen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.Bezoek de website van de fabricant